Окружно такмичење из математике за основце 2017/2018.

На општинском такмичењу из математике учествовало је 350 ученика из основних школа на територији града Панчева. Честитамо свим учесницима, а ученици који су остварили најбоље резултате добиће дипломе или похвалнице. Такође, захваљујемо се школама домаћинима на одличној организацији као и свим наставницима који су дали допринос организацији такмичења.

Наредни ниво такмичења, окружно такмичење, из математике планирано за 25.3.2018. године, одржаће се у ОШ „Јован Стерија Поповић” у Вршцу. Одлуку о пролазности ученика на следећи ниво такмичења донеће школа домаћин у складу са просторним и другим организационим могућностима.

Резултати – окружно такмичење Вршац 2018.

13 thoughts on “Окружно такмичење из математике за основце 2017/2018.

  1. Одлуку о пролазности ученика на следећи ниво такмичења донеће школа домаћин у складу са просторним и другим организационим могућностима.

   1. Da li je škola organizator okružnog takmičenja iz matematike donela odluku o prolaznosti na sledeći nivo i da li će potreban broj za prolaz biti objavljen ovde na sajtu.

    1. Škola organizator je školama iz kojih su pozvani učenici na takmičenje dostavila samo spisak učesnika okružnog takmičenja ne navodeći potreban broj bodova za plasman na okružno takmičenje.

 1. Granice su bile vise no u vecini gradova. Bodovanje na okruznom takmicenju bilo je, blago receno, sramno. Kao da je cilj bio da decu odbiju od daljih takmicenja. Zasto to dopustate?

  1. Поштовани,

   Подружница ДМС Панчево је реаговала након одржаног такмичења доношењем закључка којим тражи од Државне комисије за такмичења да реагује и да се учесници поново рангирају. Извршено је поновно рангирање ученика, а детаљне спискове можете пронаћи на сајту школе домаћина.

   Резултати – окружно такмичење Вршац 2018.

   1. Hvala vam na odgovoru i drago mi je da je Podružnica reagovala. No, problem nisu nagrade, već bodovanje, nemogućnost odlaska na dalji novi takmičenja i veliko razočaranje dece. Nadam se da ćete narednih godina sprečiti ovakav odnos prema ozbiljnom radu učenika. Pozdrav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *