Коначни резултати са општинског такмичења

Након решавања пристиглих жалби од стране жалбене комисије објављујемо коначне резултате са општинског такмичења из математике за ученике од 3. до 8. разреда које је одржано данас, 28.2.2015. у ОШ „Јован Јовановић Змај“ и ОШ „Свети Сава“ у Панчеву.

На такмичењу на нивоу ових разреда је учествовало укупно 450 ученика. Иако су задаци, према речима ученика и наставника, били прилично тешки ученици су остварили добре резултате.

Подружница ДМС Панчево честита свим учесницима и реализаторима овог такмичења и посебно се захваљује школама домаћинима на одличној организацији такмичења.

7 thoughts on “Коначни резултати са општинског такмичења

  1. Најмањи број бодова за пролаз на окружно такмичење ће се знати тек када пристигну резултати свих општина које учествују на окружном такмичењу.

   Биће обавештења на овом сајту.

 1. Da li bi neko mogao da praktično pokaže kako se rešava peti zadatak za četvrti razred nama što se ne razumemo baš najbolje u to, prateći uputstva koja su data u tekstu zadatka;
  Dakle, da uzme jedan papir sa zadacima koji su đaci dobili i makaze, da izreže one kvadrate sa brojevima i okrene ih kako god hoće , te da dobije brojeve navedene u rešenju.Ali da ne uzima dva papira sa kvadratima jer ih ni đaci nisu dobili.

  Zahvalan svakom ko pomogne

  1. Проследућу питање фејсбук групи Подружнице, па уколико неко одговори, проследићу Вам одговор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *